03 / 05 / 2024

Ankara Bulvarı açılacak mı

Ankara Bulvarı açılacak mı

AK Parti Ankara Milletvekili Selamoğlu: Bilirkişi raporları incelendiğinde raporun bilimsellikten tamamen uzak olduğu görülmektedir. Nitekim rapordaki muhalefet şerhi bu durumu açıkça ortaya koymaktadır." dedi.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

24 ilde Covid-19 Takip Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; Türkiye genelinde 24 ilde covid-19 takip merkezi açılacak. İlk olarak Ankara ve Eskişehir'de açılan  olan merkezler kısa zamanda ülke genelinde hizmete girecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara-Sivas YHT 2020'de açılacak!

YHT hatlarının verimliliğini yükseltmek isteyen Ulaştırma Bakanlığı, bu kapsamda çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çalışmaları süren Ankara-Sivas YHT 2020'de açılacak...

Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak. 

2019'da açılacak 5 dev şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanılan 5 dev şehir hastanesi 2019'da hizmete açılacak. Tekirdağ, Gaziantep, Konya, Bursa ve Ankara'da bulunan hastanelerin inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün kamu-özel işbirliği modeliyle hayata geçirdiği Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılacak. 

Cezaevi satış mağazası yakında Ankara'da açılacak!

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Ankara Bulvarı açılacak mı Haberi

Ankara Bulvarı açılacak mı

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatılmasına ilişkin, "Bilirkişi raporları incelendiğinde raporun bilimsellikten tamamen uzak olduğu görülmektedir. Nitekim rapordaki muhalefet şerhi bu durumu açıkça ortaya koymaktadır. Mahkeme kararının uygulanması nedeniyle şimdi yollar kapanacak ve Ankaralı mağdur edilecektir" dedi.


AK Parti Ankara milletvekilleri, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatılmasını, Büyükşehir Belediyesi'nde yaptıkları basın açıklamasıyla protesto etti. Basın açıklaması, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in makamında  düzenlendi.


AK Parti Ankara milletvekilleri adına açıklamayı Tülay Selamoğlu, yaptı. Selamoğlu, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası, Ankara Barosu, Çevre Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ve Peyzaj Mimarları Odası tarafından açılan dava sonucunda, Atatürk Orman Çiftliği planının iptal edilmesi nedeniyle Ankara trafiğine nefes aldıran, Ankara Bulvarı'nın mahkeme kararıyla trafiğe kapatıldığını hatırlattı.  


 5 yıl...