05 / 06 / 2024

ankara bünyan toki konutları

ankara bünyan toki konutları

Ankara’da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Bünyan 2. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Bünyan TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayseri Bünyan'da sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün başlıyor...

TOKİ Kayseri Kocasinan, Sarız ve Bünyan kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kayseri’nin Kocasinan, Sarız ve Bünyan İlçelerinde hayata geçirdiği 580 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Bünyan'da 216 yeni konut inşa ediyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Belediye Meclis üyeleri Bünyan’da inşa edilecek olan 216 konutluk projede incelemelerde bulundular.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ’den Kayseri Bünyan’a 216 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Bünyan’da inşa edilecek 216 konutun ihalesi yapıldı.

ankara bünyan toki konutları Haberi

ankara bünyan toki konutları

Bünyan’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulunan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyanlıları heyecanlandıran bir müjde veridi. Başkan Gülcüoğlu Bünyan yeni TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde vatandaşlardan başvuru toplayacaklarını söyledi.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;” Daha önce adımlarını attığımız yeni TOKİ konutları için T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdik. Bildiğiniz üzere daha önce hemşehrilerimizden bir ön talep formu topladık. Daha sonra TOKİ konutlarının yapılması planlanan alanda jeolojik etütleri tamamladık. İlçemizin çehresini değiştirecek bu projede hayli yol aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde Bünyan yeni TOKİ Konutları için ev sahibi olmak isteyen hemşehrilerimizden başvuruları toplamaya başlayacağız. Bünyanımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu; ilerleyen günlerde konuyla ilgili Bünyanlı vatandaşların ve kamuoyunun detaylı bir şekilde bilgilendirileceğini...