03 / 05 / 2024

ankara büyükeşhir projeleri 2017

ankara büyükeşhir projeleri 2017

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentsel dönüşüm projelerinde tartışmasız Türkiye'de bir numara olduklarını, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bazı konularda dünyadaki ve Türkiye'deki belediyeler içerisinde tartışmasız bir numara olduğunu belirtti.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den 81.5 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören, Sincan ve Çankaya'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 81 milyon 560 bin 114 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 71.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören ve Sincan ilçelerinde yer alan gayrimenkulleri 71 milyon 928 bin 916 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir'den 12.7 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Keçiören, Gölbaşı, Yenimahalle ve Çankara ilçesinde bulunan 6 gayrimenkülü satıyor. İhalenin satış bedeli 12 milyon 724 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir'den Gölbaşı ve Mamak'ta satılık 4 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın Gölbaşı ve Mamak İlçelerinde bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam satış bedeli 194 milyon 972 bin 556 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir 6 gayrimenkul satıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan 6 adet gayrimenkul toplamda 44 milyon 983 bin 500 TL bedelle satılıyor. Satışa konu gayrimenkullerin ihalesi 6 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir'den Çankaya ve Etimesgut'ta satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 2 arsa ve Etimesgut'taki 19 parseli satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Ankara Büyükşehir 2 gayrimenkulü 85 milyon TL'ye satıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan; Ankara Çankaya Dikmen bölgesinde yer alan 2 arsa 85 milyon 943 bin 400 TL bedelle satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi arsa fırsatçılarına dur dedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki güneş enerjisi santrali yapım işlerindeki arsa fırsatçılarına ‘dur’ dedi.

ankara büyükeşhir projeleri 2017 Haberi

ankara büyükeşhir projeleri 2017

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentsel dönüşüm projelerinde tartışmasız Türkiye'de bir numara olduklarını söyledi. Başkan Gökçek, 'Gençlerle Buluşuyor, Ankara'yı tartışıyorö programının son gününde “Kentsel Dönüşüm Projeleriö ele alındı. Yaklaşık 250 gençle bir araya gelen Başkan Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bazı konularda dünyadaki ve Türkiye'deki belediyeler içerisinde tartışmasız bir numara olduğunu belirtti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR'İN REKORLARI

Bu birinciliklerden bir tanesinin Ankara'ya yapılan rekreasyon alanları olduğunu anlatan Başkan Gökçek, “Ankara'da şu anda 10 tane rekreasyon alanımız var, 2 tane de yapımı devam eden rekreasyon alanımız bulunuyor. Toplam 12 tane rekreasyon alanımız var. Bu bir rekordur" dedi.


Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'deki ikinci rekorunun da Ankara'nın sahip olduğu yeşil alan miktarı olduğunu açıklayan Başkan Gökçek, “En büyük yeşil alan oranına sahip belediyeyiz. Ankara'da kişi başına düşen yeşil...