03 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir çayırhan

Ankara Büyükşehir çayırhan

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ankara Büyükşehir kira alacaklarını 2 ay erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele içerisinde olduklarını belirten Mansur Yavaş, ''Maddi anlamda yük oluşturmaması için, belediyemizin kira alacaklarını 2 ay erteledik'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarının borçları 2 ay ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler dahilinde ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelediğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir çayırhan Haberi

Ankara Büyükşehir çayırhan

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor. Çayırhan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 yıldır yapılamaması ve atıl durumda kalması nedeniyle halkın ihtiyacını da göz önünde bulundurarak, tamamlamak için çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, projeyi daha işlevsel hale getirerek, yeniden inşa çalışmalarına başladı.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, ilk etapta eski yapının yıpranmış ve dökülmüş kaplamalarının sökülerek, bitişiğine ilave bir bölüm yapıldığını söyledi. Üçpınar, bina dış cephe ısı yalıtımının yapıldığını, zemin düzenlemesi tamamlanan binanın duvarlarında sıva çalışmalarının yapıldığını ve boya hazırlığının devam ettiğini belirtti. Üçpınar, salonun havalandırma kanallarının imalatının tamamlandığını, dış cephe çalışmalarının başladığını anlattı. Üçpınar, Çayırhan Kültür Merkezi’nin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların...