05 / 10 / 2024

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara İli Çankaya İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul Ankara Gezgin Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 13 Kasım 2014 Perşembe günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Ankara'da kiralık konut arzı bir yılda yüzde 35 arttı!

Kiralara getirilen yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasının ardından, Başkent Ankara’da kiralık konutların sayısı 14 bine yükseldi. Kiralık konut arzı bir yılda yüzde 35 artış gösterdi. Kira fiyatları da yüzde 250 arttı.

Ankara Büyükşehir’den Ulus İşhanı’nda kiralık 57 dükkan ve depo!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ Ulus İşhanı’ndan yer alan 57 adet dükkanı ve depoyu 10 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara Çankaya’da inşa edilen Nidapark Çankaya’da kısa süreliğine geçerli 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Ankara Büyükşehir’den büyük fırsat: 20 konut, 5 mağaza ve 4 arsa satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak, Çankaya, Gölbaşı ve Etimesgut’ta yer alan 20 konut, 5 mağaza ile 4 arsayı satışa çıkardı.

Kira bedelleri İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 arttı! Kiralık konutta yükseliş hız kesmedi!

Gayrimenkul platformu Emlakjet’in verilerine göre temmuzda kiralık konut piyasasında İstanbul'da yüzde 19, Ankara'da yüzde 8 olacak şekilde belirgin yükselişler kaydedildi. Peki ikinci el ve sıfır konutlarda öncelikler ne oldu?

Kiralık ev bulamayan öğrencilerin imdadına 'ATEM' yetişti! 

Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'dan sevindiren açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 67 iş yeri! 4 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 67 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Kiraya verilecek olan iş yerlerinin kira bedelleri 4 bin 800 TL'den başlıyor. 

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları Haberi

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara İli Çankaya İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul Ankara Gezgin Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 6 milyon 825 bin 600 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu taşınmazların içerisinde spor alanı, idari tesis alanı, sağlık alanı yer almaktadır.


Kıymeti: 6.825.600.00 TL

İhale Tarihi: 12.11.2014 Perşembe

İhale Saati:...