06 / 05 / 2024

ankara cep terminali

ankara cep terminali

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..

Vergi muafiyeti cep telefonlarını da etkileyecek! Dev indirim

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen programda seçim beyannamesini açıklaması sonrasında cep telefonlarındaki vergi oranına ve ne kadar indirim uygulanacağı merak ediliyor. Şimdi ise vergi muafiyetinde cep telefonu detayı ortaya çıktı.

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..

Gölbaşı Spor Alanı ve Cep Terminali imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Şafak Mahallesi, Spor Alanı ve Cep Terminaline ait 4 nolu parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

AOÇ arazisine AŞTİ yerine başka bir proje mi yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi,AOÇ arazisi içerisinde bulunan ve Büyükşehir tarafından işletmesi yapılan Ankara Şehirlerarası Terminali’nin (AŞTİ) yerine 4,5 emsalle büyük bir konsept proje hazırlığı olduğu iddiasını öne sürdü.

Metro ve Ankaray'da cep telefonu iletişiminin sağlanması için düğmeye basıldı!

İzmir Metrosu 'nda cep telefonlarının çalışmaması kentin gündemi olmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi metro ve Ankaray istasyonlarında cep telefonu iletişiminin sağlanması için düğmeye bastı

Ankara YHT terminali 2016'da hizmete girecek!

Ankara'da yapımına bir süre önce başlanan ve başkenti modern bir yapıyla buluşturacak Yüksek Hızlı Tren Terminali, 2016'da hizmete açılacak. 2023'te taşınacak yolcu sayısının yılda 70 milyon olması bekleniyor.

Lamp 83 ATÜ Ankara Duty Free mağazasını aydınlattı!

LAMP 83, Ankara Esenboğa Havalimanı Geliş Terminali’nde yer alan ATÜ Duty Free mağazasını aydınlattı. Mimar Tuna Hakan Ersavaş ile birlikte çalışılan projede 600’ün üzerinde LAMP 83 aydınlatma aygıtı kullanıldı.

Çubuk Terminali Ayasofya Caddesi'ne taşındı!

Çubuk - Ankara arasında çalışan otobüslerin hareket noktası olarak kullanılan Atatürk Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 'nde yer alan otobüs terminali, Barbaros Mahallesi Ayasofya Caddesi 'ne taşındı.

Ankara'daki hava taksiler büyük ilgi görüyor!

Hava taksi uçaklarına talep arttı. Esenboğa Havalimanı’nın Ankara-Çubuk yolu üzerindeki genel havacılık terminali, son yıllarda özel jetler ve helikopterlerle gelen iş adamları ve ünlü isimlerin uğrak yeri oldu.

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Genel Havacılık Terminali hizmete giriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Esenboğa Havalimanı'nda yapımı tamamlanma aşamasındaki Genel Havacılık Terminali'nin önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi.

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ, Ankara Macunköy'de 402 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Macunköy'de 402 adet konut yaptıracak

ankara cep terminali Haberi

ankara cep terminali

Ankaralılar'ın internet üzerinden başlattıkları  "Cep terminali istiyoruz" başlıklı imza kampanyalarıyla seslerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya duyurmaya çalışıyor. 


AŞTİ’nin taşınmasının gündeme geldiği dönemde eski Başkan Melih Gökçek, “Yeni AŞTİ ile birlikte Eskişehir Yolu, Konya Yolu, Samsun Yolu, Anadolu Bulvarı-İstanbul Çevre Yolu ile kesişimi ve Sincan-Ayaş Yolu kesişiminde yapılacak 5 cep terminali hizmet verecek” demişti. Belediye Başkanu Mustafa Tuna ise "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" ifadesiyle taşınma meselesine nokta koymuştu.


"Unutuldu mu?" sorusu


Hürriyet Ankara okurları "Cep terminalleri yapılacaktı. Vaz mı geçildi, yoksa unutuldu mu?" diye soruyor. Okur Zeki Koçver, "AŞTİ’nin yerinde kalacağını öğrendik, sevindik. Ankara’nın ana girişlerine cep terminalleri istiyoruz” derken, Mehmet Gürer ise “Ellerimizde bavullarla önce ring otobüslerine, sonra metroyla Kızılay’a, daha sonra Ankaray’la AŞTİ’ye saatlerce...