07 / 05 / 2024

Ankara çılgın projeler

Ankara çılgın projeler

2011 genel seçimleri öncesinde Ankara'da yapılacağı açıklanan projeler TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 4 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

Migros'ta dev kampanya! Ayçiçek yağı, Doğuş çay ve tavuk etinde çılgın indirim! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde çılgın indirim devam ediyor. Peki Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı kaç TL oldu? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Migros'tan çılgın tavuk eti kampanyası! Bütün piliç tavuk 15 TL'ye düştü! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'tan çılgın et kampanyası geldi. Migros'ta Money Kart ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere Poşetli bütün piliç sadece 15 TL fiyatıyla satılacak. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Otomobil ve konut fiyatlarındaki çılgın yükseliş nasıl durdurulur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Ankara çılgın projeler Haberi

Ankara çılgın projeler


CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 2011 genel seçimleri öncesinde Ankara'da yapılacağı açıklanan projelerin gerçekleştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.


Gök önergesinde "12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimleri öncesinde dönemin Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara için bazı “çılgın projeler” vaat edilmişti. 2011 milletvekili seçimlerinin üzerinden yaklaşık 7 yıllık bir süre geçmiş bulunuyor." diyerek projelerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini sordu. 


Gök'ün soruları

1. 2011 yılında Ankara’ya vaat edilen, üç yıl içerisinde bitirileceği açıklanan ve Keçiören’i İstanbul, Eskişehir ve İzmir Yollarına bağlayacağı belirtilen 15 kilometrelik tünel projesiyle ilgili olarak 7 yılda neler yapıldığını açıklar mısınız?


2. Ankara’ya yapılması vaat edilen UEFA kriterlerine uygun 40 bin kişilik “son derece modern bir mimariyle Ankara’nın siluetine renk katacak”...