06 / 05 / 2024

Ankara Çukurambar avm

Ankara Çukurambar avm

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Ankara Sincan AVM'deki 108 dükkan 30 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Sincan AVM içerisinde yer alan toplam 108 adet bağımsız bölüm 30 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara Çukurambar avm Haberi

Ankara Çukurambar avm

Başkent Ankara’da kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var. Çukurambar’ın Eskişehir yolu güzergahından hemen girişinde hançere benzer mimarisi ve gece aydınlatması ile göz alan Besa Kule’de güçlü markaların yanı sıra, Ankara’ya ilk kez gelen sıra dışı firmalar renkli yerleşimleri ile dikkati çekiyor.


Cadde cepheli 25 ticari alanın hem Türk hem de yurt dışı merkezli ünlü firmaların büyük ilgisiyle karşılandığını kaydeden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kulenin kurgusu ve bölgenin değerine uygun markalarla anlaştıklarını belirtti.


Besa Kule’de yer alan mekanların Çukurambar’a daha fazla hareket katacağının altını çizen Bezci, “Besa Kule, iş merkezi konumunun yanında bölgeyi de canlandıracak ayrıntılara sahip. Kule,...