13 / 05 / 2024

Ankara Çukurambar daire fiyatları

Ankara Çukurambar daire fiyatları

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Bulvar Ankara Pursaklar Evleri 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Bulvar Ankara Pursaklar daire fiyatları...

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen  Ankara Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşin verilerek daire sahibi olunabiliyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017...

Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

Ankara Çukurambar daire fiyatları Haberi

Ankara Çukurambar daire fiyatları

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.


Birkaç yıl öncesine kadar çoğu Ankaralının yerini bile bilmediği Çukurambar şimdilerde kentin parlayan yıldızı olarak göz kamaştırıyor. Kent merkezine yakınlığı ile yatırımcıların iştahını kabartan mahalle, artan lüks siteler, marka restoranlar, banka şubeleri ve alışveriş merkezleriyle 2000'li yılların başından itibaren Başkent'in yükselen değeri haline geldi. Bölgenin eski sakinleri mahalleyi terk ederken, değişen çehresiyle Çukurambar yeni sahiplerini ağırlamaya başladı. Emlak uzmanları özellikle iş adamları, üst düzey bürokratlar ve yöneticilerin hem ofis hem de konut tercihinde ön sıralarda yer alan mahallenin yükselmeye devam edeceğini ifade etti. Tüm Emlakçılar Odası ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Hacı Ali Taylan,...