20 / 05 / 2024

ankara Çukurambar İmar

ankara Çukurambar İmar

Çukurambar’da, 2012’de yapılan imar değişikliğinin ardından inşaat alanına katılan 1437. Cadde ve 1439. Sokak tabelaları, halen asılı duruyor.Tabelalar, Eski planda pazar yeri olarak görülen arazideki inşaat alanını işaret ediyor.

Çukurambar İmar Yasa Taslağı'na itiraz edildi!

Bakanlar Kurulu toplantısında bazı bakanlar “ Parsel parsel izin çıkınca, sahiplerine avantaj sağlandığı tepkileri yaşanıyor ve görüntü kirliliği ortaya çıkıyor. Çukurambar buna örnek ” dedi.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Çukurambar Cubes Ankara Konutları fiyat!

Çukurambar Cubes Ankara Konutları fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında teslim edilecek...

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

ankara Çukurambar İmar Haberi

ankara Çukurambar İmar

Çukurambar’da, 2012’de yapılan imar değişikliğinin ardından inşaat alanına katılan 1437. Cadde ve 1439. Sokak tabelaları, halen asılı duruyor. Tabelalar, eski planda pazar yeri olarak görülen arazideki inşaat alanını işaret ediyor. Vatandaşlar, yolların kullanılmamasından inşaatı sorumlu tutarken, firma yetkilileri herhangi bir işgalin söz konusu olmadığını söyledi.


Başkent’in gözde semtlerinden Çukurambar’da 2012’de yapılan imar değişikliğinin ardından bazı sokak ve caddeler, tabelaları olmasına rağmen kullanılamıyor. 2009’daki imar planında ‘Çukurambar Pazar Yeri’ olarak görülen arazinin içinden geçen 1437. Cadde yolu, değişikliğin ardından patika yola dönmüş durumda. Eskiden 1424. Cadde ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında bağlantı yolu olarak kullanılan caddeye giriş yapmak isteyen vatandaşlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait arazi üzerinde özel bir firma tarafından sürdürülen inşaat ile karşılaşıyor. 1424. Cadde’deki, “1437. Cadde” yazılı...