28 / 04 / 2024

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara Akyurt'ta gençlik merkezi inşa ediliyor! 

Akyurt Belediyesinin 2020 yılında başlanacağını açıkladığı projelerinden biri olan gençlik merkezi ve yüzme havuzu inşaatının projesine ait çizimler ortaya çıktı...

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Elazığ Kovancılar'da gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Ankara'da Elazığ Milletvekilleri ite birlikte yaptığı temasları neticesinde ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Yenimahalle Demetevler'e gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yenimahalleli gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerine start veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler’de yapımına başlanılan gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Demetevler’e gençlik merkezi geliyor!

'Gençlik Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından inşa edilen gençlik merkezi ve anaokulunun inşaat çalışmalarını bitti. 


Gençlik merkezi 18 Mayıs'ta hizmete açılırken anaokulu ise Eylül ayında kapılarını açacak.


Yenimahalle Demetevler'de yapılan gençlik merkezi  2 bin 921 metrekarelik alan üzerine inşa edildi. 


100 çocuğa eğitim verecek tesiste  kafeterya, oyun salonu, sanat atölyeleri, okuma salonu, dans stüdyosu, müzik ve piyano eğitim odaları, bilgisayar ve etüt odası, sergi salonu, bay ve bayan fitness salonları mevcut.



Ankara Güçlü...