02 / 05 / 2024

ankara dikmen çelik köprü

ankara dikmen çelik köprü

Yapılan çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. yapımına başlanan iki kemerli çelik köprü, Dikmen Vadisi üzerinden Dikmen ve Çankaya'yı birleştirerek, 2 geliş 2 gidiş 4 şeritli olarak araçlara ulaşım kolaylığı sağlayacak

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya'da satılık 13 bin 380 metrekare arsa fırsatı! Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki satıyor! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi'nde yer alan 13 bin 380 metrekarelik arsayı satışa sunuyor. İşte yatırımcıların dikkatini çeken arsanın fiyatı...

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

ankara dikmen çelik köprü Haberi

ankara dikmen çelik köprü


Ankara'nın en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi'ne Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan iki kemerli çelik köprü, Dikmen Vadisi üzerinden Dikmen ve Çankaya'yı birleştirerek, 2 geliş 2 gidiş 4 şeritli olarak araçlara ulaşım kolaylığı sağlayacak. Köprü, Dikmen Sinan Caddesi'nden karşıda Alexander Dupçek Caddesi, Cezayir Caddesi kanalı ile Turan Güneş'e araçların karşılıklı geçişine imkan verecek. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Dikmen Vadisi 3. Etabın bitiminde 4. Etabın başlangıcında yapımı devam eden iki kemerli çelik köprü, Dikmen Vadisi'nin iki yakasını birbirine bağlayarak ulaşım sorununu çözerken, vadiye de son derece estetik bir görünüm...