04 / 05 / 2024

ankara dikmen projeler

ankara dikmen projeler

Ankara Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent 'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli bir yaşam vaat ediyor

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Ankara Büyükşehir'den 53.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa hissesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Mahallesi'nde bulunan 3 arsadaki hissesini ihale ile satıyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Kulesi görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Dikmen’e inşa edilecek Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak. 

Ankara Dikmen Vadisi çöplüğe döndü!

Ankara’da milyonluk dairelerin yanı başında atık toplayıcılarının kaldığı Dikmen Vadisi 4. Etap’taki görüntü hayrete düşürüyor. 

Mustafa Tuna: Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacağını açıkladı. ''Bazı projeler kentsel dönüşüm alanında olabilir ama bu bir ahenk içinde olmalı'' dedi.

ankara dikmen projeler Haberi

ankara dikmen projeler


Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli yaşam vaat ediyor Kentsel dönüşümün tamamlanma aşamasına geldiği Dikmen Vadisi, emlak ve gayrimenkul açısından değerini gün geçtikçe artırıyor. 

Sosyal donatılarla dikkat çeken bölgede lüks konutlar yükselmeye devam ediyor. 

Dikmen Vadisi'ne hakim konumuyla MBM Enerji tarafından yapılan Ankalife Vadi Konutları da bölgede dikkat çeken yatırımlar arasında bulunuyor. 


24 SAAT GÜVENLİK HİZMETİ SUNULUYOR

 Şehrin tam merkezindeki konumu, zengin peyzaj düzenlemesi ve modern mimarisiyle dikkat çeken konutlarda; kapalı yüzme havuzu ve kapalı otoparklara sahip 2+ l'den 6 + l'e kadar farklı seçeneklerde daireler yer alıyor. Proje kapsamında konutlarda, yüzme havuzu, fitness, basketbol, voleybol, tenis, çocuk oyun parkı, Türk hamamı da mevcut. 

İşadamlarının hafta sonu ve hafta içi de...