05 / 05 / 2024

Ankara Elmadağ yapı izinleri

Ankara Elmadağ yapı izinleri

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

Ankara Elmadağ yapı izinleri Haberi

Ankara Elmadağ yapı izinleri

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Başkent'te yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmek amacıyla başlattığı belediye ziyaretlerini sürdürüyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri bu çerçevede Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında ziyaret em. Ziyarete. Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri Namık Kemal Kaya ve Ayşen Gül Şimşek katıldı. 


HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ 

Mimarlar, ziyarette mesleki denetim süreçlerini, sahte mimarlara ilişkin uyarılarda bulunurken. Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin, bu konuda her türlü işbirliğine açık olduğunu belirterek, bu durumun nasıl tespit edilebileceğini sordu. Mimarlar Odası Ankara Şubesinin çocuk ve mimarlık çalışmalarından bahsederken. mimarlar kent ve mimarlık kültürünün çocuk yaşta paylaşılacağına dikkat çektiler. Bu konuda yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yapmak istediklerim belirten mimarların önerisini kabul eden Şahın, en kısa zamanda bir...