21 / 05 / 2024

ankara Emek Semti kentsel dönüşüm

ankara Emek Semti kentsel dönüşüm

Ankara Emek Semti Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan daireler 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki 5+1'lerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gölbaşı Ankara’nın en seçkin semti haline gelecek!

Yüksek binaların bunaltıcı konseptinden bıkan ve ferah konutlarda doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine yöneliyor.

Ankara İncek'te konut fiyatları ikiye katlandı!

Ankara’nın İncek semti, yeni konut projeleri ile Türkiye’nin en çok değer kazanan bölgeleri arasına girdi. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 olan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge yatırımcıların akınına uğradı.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

Ankara'da Ege hayali Ege Vadisi ile gerçeğe dönüşüyor!

Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sinpaş GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği projelerin en yenisi olan Ege Vadisi, şehrin prestijli semti Çankaya Oran’da yükseliyor.

Ankara Çayyolu'ndaki dönüşüm için 5 soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Çayyolu Semti'nin Kentsel Dönüşüm çalışmalarına yönelik olarak 5 ayrı soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'nun yanıtlamasını talep etti..

Ankara Emek mahallesindeki 5 oto galeri mühürlendi!

Akyurt'ta kurulan OTONOMİ’ye taşınmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Meclis kararının tebliğ edildiği oto galerileriyle ilgili çalışmalar sürüyor. Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi.

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Ankara Bahçelievler ve Emek'te yenileme çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara Emek ve Bahçelievler'de kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara'da apartman altı oto galerileri ev sattırıyor!

Ankara’da Emek, Bahçeli, iç Aydınlık gibi semtlerde apartman altı oto galerileri, LPG'li araçları ile faciaya zemin hazırlıyor, kaldırım ve yol işgalleriyle trafiğin kilitlenmesine ve kazalara neden oluyor.

ankara Emek Semti kentsel dönüşüm Haberi

ankara Emek Semti kentsel dönüşüm

Omg Grup, Ede Ankara Emlak Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Emek Semti'nde yer alan kentsel dönüşüm projesine 21 Eylül 2014 tarihinde başlandı. 21 Eylül 2015'te teslimlerin yapılacağı Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kuruluyor. 


Satış pazarlama sorumlusu Murat Cebeci olan Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi 4 katlı blok halinde tasarlanıyor. Anıtkabir manzaralı Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi  kapsamında blokların taban oturumları 200 ve 300 metrekare olarak tasarlandı. 


52 konuttan meydana gelen Ankara Emek Kentsel Dönüşüm Projesi  kapsamında 4+2 daireler 240 metrekare (net 190 metrekare) ve 5+1 daireler 280 metrekare (net 220 metrekare teras dahil) tasarlandı. 


Konutların tavan yüksekliklerinin 240 cm olduğu projede aidatlar 100 TL olarak belirlendi. Konutların metrekare birim fiyatlarının 3...