02 / 05 / 2024

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Park alanı, 187 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

Ankara Esertepe Yeni Camii inşaatı tamamlanamadı!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde yer alan ve 2010 yılında yapımına başlanılan Esertepe Yeni Camii, gönüllülerden yardım bekliyor.

Ankara Yenimahalle'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Ticari Rekreasyon Alanını satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Yenimahalle ticari rekreasyon alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi 60983 ada 1 sayılı parsele ait Ticari Rekreasyon Alanı amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Altındağ ticari rekreasyon alanı imar planı askıda!

Ankara Altındağ 70080 ada 1 sayılı parselin kullanım kararının değiştirilmesine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Çankaya Keklikpınarı özel spor ve ticari rekreasyon imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin, özel spor ve ticari rekreasyon alanı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Dikmen Vadisi'ndeki çöpler emlak satışlarını etkiliyor!

Ankara Hürriyet’in daha önce defalarca gündeme getirdiği, Başkent’in önemli rekreasyon alanlarından biri olan Dikmen Vadisi’nin çöplüğe dönen 4 ve 5’inci etapları görenleri hayrete düşürüyor.

Esertepe Rekreasyon Alanı hizmete girdi!

Etlik ile Esertepe mahalleleri arasına yapılan 187 bin metrekarelik dev rekreasyon alanın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birlikte yaptı...

Keçiören Esertepe Rekreasyon Alanı projesi hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Esertepe Mahallesi’ne yapılan “Esertepe Rekreasyon Alanı” görkemli bir açılışla hizmete girdi. Etlik ile Esertepe mahalleleri arasına yapılan dev rekreasyon alanı 187 bin metrekare.

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı Haberi

Ankara Esertepe Rekreasyon Alanı açıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. 


Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile Nuri Elibol’unda aralarında bulunduğu Ak Parti Ankara Birinci ve İkinci bölge milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


-187 BİN METREKARELİK PARK 6 BİN 500 BOYLU AĞAÇ DİKİLDİ


Esertepe Parkı, Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alıyor. 187 bin metrekarelik bir alanı kaplayan dev parka, 6 bin 500 adet boylu ağaç, 732 ithal ağaç, 1 milyon 900 bin adet çalı grubu dikimi gerçekleştirildi. 


Park içerisinde, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı...