15 / 05 / 2024

ankara futbol turnuvası

ankara futbol turnuvası

Ankara’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına düzenlenen “İnşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası” başladı.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı açıldı!

Profesyonel ligde 2 futbol sahasına sahip Başakşehir’de bir stadyum da amatörler kulüpler için inşa edildi. Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı oynanan ilk futbol turnuvası ile açıldı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü!

Yeniden inşa edilecek Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü yaşanıyor. Özel yerlerde faaliyetlerini sürdüren amatör futbol kulüpleri, yıkımı istemiyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacak!

Murat Cavcav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. Futbol Zirvesi'nde Ankara'da inşa edilmesi planlanan statla ilgili açıklamasını önemli bulduğunu söyledi.

Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat yapılacağı müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Ankara'ya 20 bin kişilik stat geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut ilçesinin Eryaman mahallesine UEFA standartlarına uygun 20 bin kişi kapasiteli yeni bir futbol stadı yapılacağını duyurdu. Stadyum inşaatının temeli 5 Mayıs Perşembe günü Etimesgut'ta düzenlenecek törenle atılacak.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Melih Gökçek 19 Mayıs Stadı için neler söyledi?

TSYD Futbol Turnuvası finalinde Osmanlıspor Gençlerbirliği karşılaşmasını izlemeye gelen B.Şehir Belediye Başkanı Gökçek, SABAH Ankara Spor Yazarı Ali Erdoğan'a iki büyük müjde verdi.

ankara futbol turnuvası Haberi

ankara futbol turnuvası

Ankara’da merkezi bulunan 16 inşaat firmasının futbol takımlarının katıldığı turnuvanın öncesinde, maçların oynanacağı Tahsin Banguoğlu Halı Sahası’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Tüm takımların yönetici ve futbolcularının katıldığı törende ayrıca, lösemili çocukların annelerinin ve tedavisi tamamlanmış gençlerin el emeği ürünleri de saha kenarındaki stantta satışa sunuldu. Turnuvaya katılan takımların tümünün LÖSEV’e maddi yardımda bulunduğu öğrenildi.


Turnuvanın açılışında, lösemi hastalığını yenmiş LÖSEV’e kayıtlı gençlerden oluşan LÖSEV takımı ile inşaat firmalarının yöneticilerinden kurulu karma takım gösteri maçı yaptı. Turnuva, 18 Kasım günü yapılacak final maçıyla sona erecek....