03 / 05 / 2024

ankara gecekondu yıkımları

ankara gecekondu yıkımları

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Ankara'da 2 bin 872 gecekondu yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin dokusunu bozan çarpık ve sağlıksız yapılaşmalar sonucu oluşan gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak için gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı!

Belediyenin uygulamaya koyduğu kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla Mamak'ta 9 yılda yaklaşık 40 bin gecekondu yıkıldı. İlçede, şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıldı..

Ankara Dikmen Vadisi projesinde 2 bin 135 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Ankara Dikmen Vadisi projesi masaya yatırıldı. İşte projede son durum...

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Ankara Hıdırlıktepe'de 545 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, eğimli ve sarp arazi yapısına rağmen Hıdırlıktepe’deki yıkımlara son sürat devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Ankara Mamak'ta 8 yılda 30 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2009'dan bu yana bölgede 30 bin 500 gecekondu yıkıldı...

Ankara İsmetpaşa'daki 11 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların temizlenmesi kararı doğrultusunda, 11 gecekonduyu yıkıyor.

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Ankara'daki dönüşümde 17 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı:"2016 itibarıyla uygulanmakta olan kentsel dönüşüm alanımız 2 bin 890 hektar. Bu kapsamda dönüştürülecek gecekonduysa 30 bin civarında. Bugüne kadar 17 bin gecekonduyu yıktık" dedi.

Ankara Hıdırlıktepe'de 3 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce, "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa- Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamındaki 6 bin 400 gecekondudan 3 bini yıkıldı

ankara gecekondu yıkımları Haberi

ankara gecekondu yıkımları


Doğantepe Mahallesi Kayalıklar Bölgesi’nde yapımı başlayan park için Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 650 gecekondu yıkıldı. 200 dönümlük bir alan üzerine kurulan park, yeşil alanları, bitki örtüsü ve seyir teraslarıyla göz ile dikkat çekiyor. Parkın, yürüyüş ve spor alanları, 5 ayrı çocuk oyun alanı, meydanları, camisi ve gezilecek yerleri ile mahalle sakinlerine sağlıklı ve mutlu günler yaşatması planlanıyor. Çocukların da unutulmadığı bu parkta 3 bin metrekarelik macera temalı bir oyun alanı yer alacak. Park, 15 Temmuz gecesi vefat eden Altındağlı şehitlerin anısına yapılıyor. 


Parklar 2017’de bitecek


Altındağ Belediyesi tarafından Başpınar Mahallesi’ne yapılan park da bölgeye bambaşka bir hava katacak. 45 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşaatı devam eden parkta çocuklar için de oyun alanı olacak. Koşu parkurunun da bulunacağı Başpınar...