01 / 05 / 2024

Ankara Göçük

Ankara Göçük

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Mamak'ta cadde göçük meydana geldi!

Mamak'ta bir inşaatın temeli için kazı yapılırken caddede göçük oluştu. Yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı...

Ankara'da göçük!

Yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı. Göçük oluşan kısım ahşap bariyerlerle kapatıldı. Mahalle sakinlerinin yetkililerden yardım talep ettiği, çalışmaların başlatılacağı bildirildi.

Ankara'da göçük!

Başkent Ankara 'da Siteler Altınay Caddesi üzerinde, kullanılmayan boş bir binanın yıkımı esnasında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

En önemli devlet binaları dere yatağına yapılmış!

Ankara'da 22 Haziran günü Kadir Sevim (35) adlı işçinin, şehrin en merkezi yerinde yürürken göçükte hayatını kaybetmesi, çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkardı

Binali Yıldırım: Göçük oldu, altında biri kaldığı teyit edilmedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar, gerekli tedbirleri alıyorlar'' dedi

Ankara metrosu göçüğünde vatandaş kayıp, Eskişehir yolu kapalı!

Ankara’da İnönü Bulvarı Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde süren metro çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Kaldırımda yürüyen bir vatandaş göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara-Sivas YHT projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde göçük!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde sekizinci defa göçük yaşandı.

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Ankara'da inşaatta göçük: 3 ölü, 1 yaralı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, Virancık Mahallesi'ndeki konut alanlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Ankara Göçük Haberi

Ankara Göçük

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir binanın giriş katında yapılan asma kat ağırlık sonucunda çöktü. Çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucunda çöken binada 4 kişi enkaz altında kaldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedine ulaşıldı. 1 işçinin de yaralı olarak kurtarıldığı çalışmalar sonucunda olayla ilgili adli ve idari soruşturma...