05 / 05 / 2024

ankara gökdelen projeleri 2014

ankara gökdelen projeleri 2014

Türkiye, 141 binayla Avrupa'da en çok gökdelene sahip ülke olurken, Eskişehir Yolu ve Çukurambar bölgelerinde yoğunlaşan yüksek binalarıyla Ankara, Paris ve Frankfurt gibi önemli metropolleri geride bırakıp Londra'nın ardından 4. sırada yer aldı.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Gökdelenler kenti: Ankara!

Başkent Ankara'da dev gökdelen projeleri hızla yükseliyor. Konut satışında zirvede oturan bölge ile ilgili gayrimenkul temsilcileri görüşlerini paylaştı.

Şişli'deki gökdelen inşaatını durdurma kararı kaldırıldı!

Şişli’deki 4 gökdelen projesinin durdurma kararı Çevre Bakanlığı’nın devreye girmesiyle kaldırıldı. Kültür Bakanlığı’nın geçici durdurma kararı istediği projenin İstanbul’un silüetini ve altyapısını bozacağı ileri sürüldü.

Ankara Gölbaşı'nda tahsis değişikliği yapılan arazi TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Gölbaşı Belediye Meclisi'nin bir arazinin tahsis değişikliğini içeren kararına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Göksu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Göksu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı nazım ve uygulama imar planları plan notu değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Ankara Gölbaşı'nda 11.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Özel eğitim alanı olarak planlanan gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 538 bin 750 TL olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara Gölbaşı İcra Dairesi, ilçedeki villa ve bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 871 bin 573 TL olarak belirlendi.

Northgate Ankara güncel fiyatlar!

2300 busidence ve 1000 residence daireden meydana gelen Northgate Ankara projesinde 20 katlı iki blokta satışlar başladı. İşte, Northgate Ankara güncel fiyatlar..

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı projede 180 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016...

Teona Ümitköy Ankara güncel fiyat listesi!

Teona Ümitköy Ankara güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede taksitler 756 liradan başlıyor.

ankara gökdelen projeleri 2014 Haberi

ankara gökdelen projeleri 2014

Türkiye'deki yüksek binaların sayısı hızla artıyor. Avrupa'da en çok gökdelene sahip olan Türkiye'de 141 yüksek bina yer alıyor, yüksek binaların şehirlere göre dağılımına bakıldığında 91 binayla İstanbul en fazla gökdelenin bulunduğu ülke olurken, Ankara 37 binayla ikinci sırada yer alıyor. Diğer taraftan Ankara, yüksek binalanyla Paris ve Frankfurt gibi önemli metropolleri geride bırakıp Londra'nın ardından 4. sırada bulunuyor. 


Son dönemlerde Başkent'te sayısı hızla artan yüksek binaların kentin gelişmişlik düzeyinin göstergesi olmadığını belirten Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, Ankara Hürriyet'e şöyle konuştu: 



KAMU KURUMLARI KİRALIYOR


"Başkent'te Merkezi İş Alanı (MİA) olarak olarak Söğütözü planlandı ve bölgede ciddi bir dikey büyüme söz konusu. Sermaye için İstanbul'da gökdelenlere ciddi bir talep var. Ankara'da ise, inşaat sektörü bu yapılara yatırım yapıyor piyasa ilgi...