05 / 05 / 2024

Ankara gökdelen

Ankara gökdelen

Başkent Ankara'da dev gökdelen projeleri hızla yükseliyor. Konut satışında zirvede oturan bölge ile ilgili gayrimenkul temsilcileri görüşlerini paylaştı.

Türkiye'de kaç gökdelen var?

Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen yüksek binalarla ilgili çalıştayda açıklamalarda bulunan Prof.Dr. Sinan Akkar, son 10 yılda İstanbul'da 100 metre üzerindeki bina sayısının 60'ı geçtiğini belirtti.

'Gökdelenler dikmeye son vermeliyiz’

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ankara’da insanın yüreğini sızlatan, şehrin görüntüsünü bozan yapılar görüyoruz. Tarih kokan eski yapılarımızın yerine gökdelenler dikmeye artık son vermeliyiz" dedi.

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Ankara Gölbaşı Gaziosmanpaşa imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 330 ada 1 nolu parselin kuzeyinde kaldırım alanında bulunan mevcut trafo binasının 462 adanın batısında meri planında “Park Alanı” olarak tanımlı alana deplase edilmesine ilişkin hazırlanan imar planı askıda...

Ova Life Ankara güncel ev fiyatları!

Ankara Keçiören'de MZB İnşaat tarafından inşa edilen Ova Life Ankara güncel ev fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Ankara Gökçehöyük imar planı değişikliği askıda!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Ankara Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 1075 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Şişli'deki gökdelen inşaatını durdurma kararı kaldırıldı!

Şişli’deki 4 gökdelen projesinin durdurma kararı Çevre Bakanlığı’nın devreye girmesiyle kaldırıldı. Kültür Bakanlığı’nın geçici durdurma kararı istediği projenin İstanbul’un silüetini ve altyapısını bozacağı ileri sürüldü.

Ankara Gölbaşı'nda tahsis değişikliği yapılan arazi TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Gölbaşı Belediye Meclisi'nin bir arazinin tahsis değişikliğini içeren kararına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Göksu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Göksu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı nazım ve uygulama imar planları plan notu değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Ankara Gölbaşı'nda 11.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Özel eğitim alanı olarak planlanan gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 538 bin 750 TL olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara Gölbaşı İcra Dairesi, ilçedeki villa ve bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 871 bin 573 TL olarak belirlendi.

Ankara gökdelen Haberi

Ankara gökdelen

Dev gökdelenler Ankara'nın siluetini her geçen gün değiştiriyor.  Bölgedeki ofis ve konutların pencelereleri bulutlara açılıyor. Avrupa'da en çok gökdelen olan başkentler arasına giren Başkent'te özellikle Söğütözü, Çukurambar, Eskişehir Yolu, İncek, Çayyolu, Beytepe ve Oran bölgesindeki gökdelen projeleri gün geçtikçe artıyor. Projeler, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olarak tasarlanıyor. Lüks kulelerde farklı seçeneklerde ofis ve rezidanslar yer alıyor. 55 metrekare genişliğindeki 1 + 1 rezidans ve ofisin fiyatı 500 ila 650 bin TL arasında değişiyor. 500 metrekare büyüklüğündeki geniş bir ofise sahip olmak isteyenlerin 2.5 milyon ile 4 milyon TL arasında ödeme yapması gerekiyor. 

"ARZ TALEP DENGESİ İYİ İŞLİYOR" 

Ardı ardına yapılan yüksek katlı konut ve rezidanslar, "Ankara gökdelene doydu mu, yoksa hala talep var mı?" sorusunu gündeme getirdi.Gayrimenkul uzmanları da bu...