20 / 05 / 2024

Ankara GOP Park Vadi satılık

Ankara GOP Park Vadi satılık

GOP Park Vadi fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Öztürkler Grup ve Seze Yapı imzası taşıyan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde ticari alan sayısı artıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde ticari alan sayısı 485'ten 728'e yükseliyor..

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Arkeo Park açılıyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere Arkeo Parkı'nı ( Medeniyetler Müzesi ) Çamlıdere halkının hizmetine açmaya hazırlanıyor. Müzede Helenistik dönem ve öncesine ait birçok kalıntı bulunacağı belirtildi.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı!

GOP Park Vadi Evleri'nde yaşam başladı. Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen projede 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor.

GOP Park Vadi fiyat listesi!

GOP Park Vadi fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Öztürkler Grup ve Seze Yapı imzası taşıyan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Ankara Zafer Parkı'nın bilirkişi raporu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2014 yılında Zafer Park'ın bulunduğu alanı "büyükşehir bölge parkı" ilan etmek üzere imar uygulama plan değişikliği kararına karşı Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açmış olduğu davanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Kocalar Gayrimenkul tarafından inşa edilen projenin temelleri 1-2 ay içerisinde atılacak. Projede Ankara İl'i Çankaya İlçesinde yükseliyor. Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Ankara GOP Park Vadi satılık Haberi

Ankara GOP Park Vadi satılık

GOP Park Vadi Konutları 4 oda 1 salon, ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçiriliyor. 


GOP Park Vadi fiyat listesi konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Toplamda 45 adet daireden meydana gelen projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Öztürkler Grup ve Seze Yapı imzasıyla inşa edilen Çankaya GOP Park Vadi Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede satışı devam eden 17 adet konut bulunuyor. 

GOP Park Vadi fiyat listesi!

Satılık daire fiyatlarının 750 bin TL'den başladığı GOP Park Vadi Ankara'da basketbol sahası, fitness center, yürüyüş alanları, spor alanları, kapalı yüzme havuzu, 3 katlı kapalı otopark ve güneşlenme bahçesi gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Adres: Uğur Mumcu ( Köroğlu )Cad. 270 Sok. No:29 G.O.P - Çankaya / ANKARA


Telefon: 0312...