29 / 04 / 2024

ankara gültepe

ankara gültepe

Bölgede uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle ahlaka uygun olmayan davranışların azaldığına dikkati çeken Remzi Sayan, Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte bölgenin kültür seviyesinin yükseldiğini de ifade etti.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

İzmir Gültepe'ye alt yapı müjdesi!

İZSU düşük kotta olduğu için yoğun yağışlarda dere yatağına dönüşen Gültepe bölgesindeki 4 cadde için 12 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyerek yağmur sularını kontrol altına alacak

Gültepe'nin mülkiyet sorunu çözüldü!

İZSU Gültepe'deki Çınartepe, Atamer, Anadolu, Trakya, Murat, Çamkule, Saygı, Ulubatlı, Yavuz Selim, Boğaziçi, Mersinli, Halkapınar ve Umurbey mahallerini kapsayan bölgede 12 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeyecek.

İzmir Gültepe'ye 12 kilometrelik yağmur suyu hattı!

İZSU Genel Müdürlüğü, düşük kotta olduğu için yoğun yağışlarda dere yatağına dönüşen Gültepe bölgesindeki dört cadde için 12 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyecek.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gültepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gültepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti!

İzmit Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale gerçekleşti, ihalede 10 firma teklif verdi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi 6 ay içinde tamamlanacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. İhaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Ankara Gölbaşı'na 100 bin tonluk asfalt!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl içerisinde Gölbaşı ilçe genelinde yollara 100 bin ton asfalt atacak. Gölbaşı'nda asfalt yapılması gereken her yol tamamlanacak.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

TOKİ Ankara Gültepe 1.etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Gültepe 1.etap projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Gültepe 1.etap başvuruları bugün başladı.

ankara gültepe Haberi

ankara gültepe

Ankara Ticaret Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte değişen ve dönü şen Gültepe Mahallesi'nde artık hayat var. Altındağ'a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, eski adıyla "Çinçin" olarak anılan Gültepe Mahallesi'nde de köklü bir değişime imza attı. Gültepe Mahallesi'nde oturan vatandaşlar artık daha mutlu, daha huzurlu... 


1'inci ve 2'nci etapların ardından hayata geçirilen Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları da, hem modern yapılarıyla hem de çevre düzenlemesiyle beğeni topluyor. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutla rı'nda da aileler rahatlıkla gezebiliyor, çocuklar parklarda gönüllerince oynayabiliyor... 


Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları'nda oturan vatandaşlar yeni evlerinden oldukça memnun. 35 yıldır Gültepe Mahallesi'nde oturduğunu söyleyen Remzi Sayan, bölgeye yapı lan hizmetlerin asla göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Bölgede uygulanan kentsel...