06 / 05 / 2024

Ankara Haymana yol çalışması

Ankara Haymana yol çalışması

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Haymana İlçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinin ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Levent Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Haymana'ya TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettik!

Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haymana'ya TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettiklerini açıkladı.

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Ankara Haymana yol çalışması Haberi

Ankara Haymana yol çalışması


Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Haymana İlçesine bağlı Yurtbeyli Mahallesinin ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Levent Gök, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.


Yurtbeyli’nin Katrancı üzerinden ve Sarıyayla üzerinden olmak üzere Haymana bağlantı iki yolunun da (Grup Köyleri yolu) kullanılamaz durumda olduğunu belirten Gök "Ankara - Haymana yol çalışmalarının bitirilememesi gerekçe gösterilerek anılan yol çalışması başlatılmamış, yerleşim birimlerindeki vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyetleri ağırlaşarak sürmektedir.


Ankara - Haymana yol çalışması bahanesiyle Grup yol çalışmasına başlanmazken Sarıyayla ile Büyükyağcı güzergâhındaki ASKI Su Fabrikasının yolu yapılmış bulunmaktadır. " dedi.


Yurtbeyli mahallesinin kanalizasyon şebekesi de bulunmadığını dile getiren Gök, Yurtbeyli sakinleri bu sıkıntının giderilmesini yıllardır beklemekte olduğunu belirtti.


Gök, "ASKİ tarafından yürütülen su aboneliği işlemlerinde de Yurtbeyli sakinlerinden ödeme güçlerini aşan miktarda abonelik bedeli talep edilmektedir. Yurtbeyli’de ikamet...