02 / 08 / 2024

Ankara Hümeyra Ökten yurdu türgev açıkalaması

Ankara Hümeyra Ökten yurdu türgev açıkalaması

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), Ankara Hümeyra Ökten Yurdu'nun, özel bir şirketten kiralandığını bildirdi.

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 784 bin 618,86 TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Bayatlı tarafından kuruldu.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

İzmir-Ankara Hızlı Tren Hattı için belirlenen dış krediyle ilgili soru önergesi!

İzmir-Ankara Hızlı Tren Hattı Projesi için belirlenen dış kredi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kolin Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolin Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Durmuş tarafından kuruldu.

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Samsun-Çorum-Ankara Hızlı Tren Projesi şekilleniyor!

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Samsun – Çorum – Ankara Hızlı Tren Projesi şekillenmeye başladı.

Samsun-Ankara arası YHT ile 2 saat olacak!

Samsun-Çorum-Ankara Hızlı Tren Projesi'nin detayları şekillenmeye başladı. Dev proje ile Samsun-Ankara arası 2 saat olacak...

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Afyon-Ankara Hızlı Tren Hattı Eylül 2019'da açılacak!

Demiryolu ulaşımının Afyon tarihinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afyon-Ankara hattını Eylül 2019'da, Afyon-İzmir hattını ise bir sonraki yıl hizmete açmanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

Ankara Hümeyra Ökten yurdu türgev açıkalaması Haberi

Ankara Hümeyra Ökten yurdu türgev açıkalaması

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), Ankara Hümeyra Ökten Yurdu'nun, özel bir şirketten kiralandığını bildirdi.


TÜRGEV'den yapılan açıklamada, bir gazetede yer alan haberde Ankara Hümeyra Ökten Yurdu'nun, iddia edildiği gibi Altındağ Belediyesi'nden değil özel bir şirketten kiralandığı, yurdun tadilat işlemlerinin ardından üniversite okuyan kız öğrencilerinin hizmetine sunulduğu vurgulandı.


Yeni inşa edilen binanın daha evvel lojman olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı kaydedilen açıklamada, yurtta kalan öğrencilerin yüzde 40'ının bursla okuduğu aktarıldı.


Açıklamada şu bilgilere yer verildi:  


"Yurdumuzda 171 oda bulunmakta olup, bunlardan 26'sı tek kişilik odadır. Tek kişilik odalarımız ihtiyaçlarına binaen özellikle yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler için değerlendirilmektedir. Üniversite öğrencilerimizin kaldığı oda ücretleri 600 lira olup, 900 lira olan oda ücretleri ise tek kişilik yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından kullanılmaktadır....