08 / 05 / 2024

ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi

ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Konağı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Konağı'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

AHİD için Ankara Konağı inşa edilecek!

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği tarafından düzenlenen 'Ankaralılar buluşuyor' programı gerçekleşti. Toplantıda, AHİD'e yapılacak konak projesinde bahsedildi.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Ankara Kuşçular Mahallesi'ndeki köy konağı açıldı!

Ankara Belediye Başkanı H. Caner Can, ''En büyük hayaliniz, inşaatlarınızın ruhsatlarını alıp yayla evlerinize bir an önce kavuşmak bunla ilgili elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz, buradaki inşaatlarınızın ruhsatlarınız vereceğiz” dedi.

ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi Haberi

ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi

KADINLARDA 75, erkeklerde 70'e kadar çıkan ortalama yaşam süresinin her geçen yıl artması, yaşlılıkta yaşam kalitesini yükseltme arayışlarını da zorunlu kılıyor. 


Yaşlı bakım merkezleri de önemli bir ihtiyaç oldu. Özel sektörce inşa edilen en büyük yaşlı yaşam merkezi tesisi olan Ihlamur Konağı'nın bünyesinde, oyun salonundan kütüphaneye, fizik tedavi merkezi ve havuzundan hobi alanlarına kadar çok sayıda sosyal donatı alanı yer alacak. 

Yakın zamana kadar sadece barınma ihtiyaçlarının karşılandığı yaşlı bakım merkezlerinde eski anlayışlar artık yok. Hizmet kalitesi, her geçen gün artan yaşlı bakım merkezleri, mutlu olmak, 60'ından sonrasını dolu dolu yaşamak isteyenlerin öncelikli tercihleri olmaya başladı. İnşaat ve tefrişat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Ihlamur Konağı da bu anlayışa yeni boyut kazandırır nitelikte. 


Akşam...