01 / 07 / 2024

Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Ankara İl Koordinasyon Kurulu 2014 Yılı 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Vali Alâaddin Yüksel başkanlığında İl Genel Meclisi Salonu'nda yapıldı.

Sincan'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 2. Satış Memurluğu, Ankara İl, Sincan İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

TMMOB Diyarbakır: İhale yönlendirmeleri ve imar rantları ile kamu zarara uğratılıyor!

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, son dönemlerde şehirde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekti. Diyarbakır Mimarlar Odası Eşbaşkanı Ferit Kahraman, “İhaleler, pazarlık usulüyle belirli firma ve kişilere verilerek kamu zarara uğratılıyor” diye konuştu.

Kanal İstanbul'a nasıl itiraz edilir?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, vatandaşların Kanal İstanbul Projesi ile ilgili görüş ve itirazlarını iletebilmeleri için bir dilekçe yönergesi hazırladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İl, Yenimahalle İlçe, 16240 Ada, 3 Parselde yer alan arsayı 24 milyon 749 bin 136 TL'ye icradan satıyor...

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

Bingöl'e yapılan yatırımlar yüzde 26 arttı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali KÖŞGER başkanlığında 2017 yılı 1.Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Bingöl yatırımları masaya yatırıldı...

Çankaya'da icradan 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 13.İcra Dairesi, Ankara İl, Çankaya İlçe, Mühye Mahalle mevkiinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak taşınmazın bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Ankara İl Emniyet binası 15 milyon TL'ye yenilenecek!

Darbe girişiminde ağır tahribata uğrayan Ankara İl Emniyet binası, Ankara Ticaret Odası'nın 15 milyon TL'lik yardımıyla baştan sona onarılacak.

Veysel Eroğlu Niğde'de toplu açılışa katıldı!

Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyüneki Şekerpınar su kaynağında inceleme yapan Bakan Eroğlu, daha sonra bir otelde düzenlenen Orman ve Su İşleri Bakanlığı İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

ECK İnşaat tarafından inşa edilen proje Ankara İl'i Porsuk İlçe'sinde yer alıyor. Proje 2 blok 19 kattan oluşuyor. Ankara Prestij Pursaklar'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Haberi

Ankara İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

 Ankara İl Koordinasyon Kurulu 2014 Yılı 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Vali Alâaddin Yüksel başkanlığında İl Genel Meclisi Salonu'nda yapıldı. Toplantıya; Büyükşehir Belediyesi, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları il ve bölge müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilciler katıldı. 


Vali Yüksel, açılışta yaptığı konuşmada, 2013 yılını başarılı geçirdiklerini belirterek, 2014 yılında daha tempolu ve sonuç alıcı çalışmalar beklediğini söyledi. 


31 Aralık 2013 tarihi itibariyle yatırımcı kuruluşlardan alman izleme raporlarına göre, ilde uygulanan toplanı proje sayısının 2 bin 488 olduğunu anlatan Vali Yüksel, projelerin toplam bedelinin 13,79 milyar ve fiili ödeneğinin 4,66 milyar lira olduğunu belirterek, bu ödeneklerden dönem içerisinde 4,65 milyar lira nakdi harcama gerçekleştiğini bildirdi. 


Vali Yüksel, 2013 yılında en fazla yatırım yapılan...