07 / 05 / 2024

Ankara İlkyerleşim Mahallesiimar planı

Ankara İlkyerleşim Mahallesiimar planı

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, tarafından Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde yapılan parselasyon planı onaylandı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Ankara Çimşit Cami Ekim sonunda açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Sincan Çimşit Mezarlığı’nda yapımını tamamlamak üzere olduğu camiyi Ekim ayı sonunda hizmete açılacak.

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Çimşit Mezarlığı'na cami ve sosyal tesis!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, tarafından Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde yapılan parselasyon planı onaylandı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara İlkyerleşim Mahallesiimar planı Haberi

Ankara İlkyerleşim Mahallesiimar planı

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


Belediye Encümenimizin 11.02.2016 gün ve 174/311 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 03.03.2016 gün ve 504/1102 sayılı kararı ile onaylanan İlkyerleşim Mahallesi 14616 ada 2 parsel, 14617 ada 1 ve 2 parsellere ait 72700/25 nolu parselasyon planı, Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilan...