29 / 04 / 2024

ankara İmrahor Vadisi

ankara İmrahor Vadisi

Kent merkezindeki en önemli nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi’nin cazibesi inşaat sektörünü de kendine çekerken, sektör temsilcilerine göre yapılaşma vadinin dokusunu bozmayacak şekilde kurgulanmalı…

Melih Gökçek: Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Boğaz Projesi”ne ilişkin soru üzerine, projeyi ekranda beliren animasyon görüntüleri eşliğinde açıklayan Başkan Gökçek, “Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister, dedi...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Murat Kurum: Kanal Ankara'nın temellerini atıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmrahor Vadisi'ndeki Kanal Ankara olarak bilinen yaklaşık 193 bin metrekarelik alanın da bugün temelini atıyoruz. 2019 yılı içerisinde büyük bir kısmını tamamlarız'' dedi.

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi 17 ayda tamamlanacak!

TOKİ tarafından Ankara'da inşa edilecek İmrahor Vadisi Millet Bahçesi için ihale düzenlendi. İhaleyi kazanan firma projenin inşaatına başlayacak ve 17 ayda tamamlayacak.

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Millet Bahçesi 18 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İmrahor Vadisi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Sinpaş tarafından Çaykara-Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkıyor.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

ankara İmrahor Vadisi Haberi

ankara İmrahor Vadisi

Son birkaç yıldan bu yana Başkent Ankara’da en fazla gündeme gelen alanlardan İmrahor Vadisi’nin, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla kısa süre sonra kentin en büyük rekreasyon alanı olması planlanıyor. Kızılay’a yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan İmrahor Vadisi, benzersiz doğal güzellikleri ve temiz havasıyla kent merkezinde ideal yaşam arayanların dikkatini çekiyor.


İnşaat sektörü temsilcilerinin de büyük ilgisiyle karşılanan İmrahor Vadisi’ndeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Ankara Boğazı” projesinin gerçekleşmesi durumunda bölgenin değerini artıracağına inandıklarını belirtti.

-“Atılan adımları destekliyoruz ancak…”

Ankara’nın dünya başkenti olma yolunda atılan tüm adımları desteklediklerini ifade eden Çankaya, şunları söyledi:

“Hayata geçirilen yeni projeler sayesinde Başkent’in siluet değişiminin temeli atıldı. İnşa edilen yeni nesil konutlar geniş peyzaj alanlarıyla da kent yeşilinin...