26 / 05 / 2024

ankara işletme ihalesi

ankara işletme ihalesi

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sinan Mahallesi, 1parselde kayıtlı, Antalya Kent Merkezi Doğu Garajı ve Halk Pazarıdüzenleme projesindeki B blokta bulunan 9'ncu kotundaki 430 metrekarelik depo, 5'nci kotundaki 700 metrekarelik depo, 18

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Yalova’da 10 ticari işletme kiraya veriliyor! Uygun fiyata iş yeri sahibi olmayı kaçırmayın! İhale 25 Ocak 2023’te…

Yalova Belediye Başkanlığından kiralık ticari işletmeler: 10 ticari işletme 3 yıl süre ile kiraya veriliyor. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023’te gerçekleştirilecek.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü Antalya'da 5 bin metrekarelik arsa satıyor!

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Kumluca'da yer alan 5 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul'da 235.7 milyon TL'ye özel sağlık tesisi yaptırılacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Ataşehir Yenisahra'da 235 milyon 694 bin 344 TL bedelle bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

ankara işletme ihalesi Haberi

ankara işletme ihalesi

Söz konusu taşınmaz Antalya Büyükşehir Belediyesine verilmek ve proje kapsamındaki diğer ünitelerle otoparkların yüklenici tarafından işletilmek üzere avan projesi doğrultusunda idareden hiçbir bedel talep
edilmeden, yapımı ve yapım süresi dahil 29 yıl süre ile kiralanacak ve işlettirilecek.


Tahmin edilen keşif bedeli 35 milyon 70 bin 754 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 1 milyon 269 bin 623 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.


İhale, 15 Kasım 2007 tarihinde saat 15.30'da kapalı teklif (arttırma) suretiyle Antalya Büyükşehir Belediyesinde yapılacak.


İstekliler şartnameyi bedeli mukabili belediyeden temin edebilecekler.