29 / 04 / 2024

ankara istanbul yeni yht hattı

ankara istanbul yeni yht hattı

Ankara-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek 350-400 km hıza ulaşan ‘süper yüksek hızlı tren’ için yeni bir hat yapılacak.

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

Ankara-İstanbul YHT'ye alternatif yeni tren hattı önerisi mecliste!

Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattına alternatif yeni bir tren hattı önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

İller Bankası'ndan İstanbul ve Ankara'ya yeni proje!

İller Bankası İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi ve Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan toplam 108 bin 744 metrekarelik iki arsayı satışa çıkardı...

ankara istanbul yeni yht hattı Haberi

ankara istanbul yeni yht hattı

Hızlı tren hatlarına bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul ve Ankara arasını 1.5 saate kadar düşürecek yeni bir ‘Hızlı Tren Hattı’ devreye alınıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın fizibilite çalışmasını büyük ölçüde tamamladığı yeni hat, Yap-İşlet-Devret modeli ile gerçekleştirilecek. Saatte 350-400 km hıza kadar ulaşacak trenlerin kullanılacağı YHT hattının toplam uzunluğunun 500 kilometreyi bulması bekleniyor. Yeni hat projesi, AK Parti’nin seçim beyannamesinde de yer aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinde Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi’ne ilişkin olarak, “Ankara ve İstanbul arasını 1.5 saate indirecek yüksek hızlı tren projesini, YİD modeliyle gerçekleştirmek üzere proje çalışmalarını yürüteceğiz” ifadeleri yer alıyor. ‘Süper Yüksek Hızlı Tren’ olarak adlandırılacak hatta ilişkin projenin 5 milyar doları bulması bekleniyor. 

OTOBANIN YANINDA


Ankara-İstanbul Otobanı’na paralel olarak inşa edilecek yeni...