11 / 05 / 2024

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara İvedik OSB'de 7.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 19. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İvedik OSB 19489 ada, 3 parseldeki arsayı 7 milyon 118 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

AAOSB'de 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Sincan'daki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

Ankara'da imar barışı paneli düzenlenecek!

Organize Sanayi Bölgeleri’nin (OSB) çatı kuruluşu Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), OSB’leri ve OSB sanayicilerini de yakından ilgilendiren imar barışı ile ilgili Ankara'da panel düzenlenecek. 

Ankara 1. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yeni Cimşit Mahallesi, Bağkayası Mevkii'nde Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyom 457 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Ankara Yenimahalle'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik mevkiideki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 9 Kasım'da gerçekleşecek..

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi.



ANKARA VALİLİĞİ'NDAN AÇIKLAMA


Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

"27.10.2014 tarihinde saat 12.20’de İvedik Organize Sanayii 1390 Sokak No: 9/11 Ostim adresinde, Buzbuz isimli buz üreten iş yerinde, karbondioksit yüklü tankerden boşaltma yapıldığı sırada, gaz boşaltma hortumunun basınçtan dolayı patlaması sonucu 3’ü ağır toplam 5 kişinin yaralandığı ve yaralıların hastaneye sevk edildiği, çevre iş yerlerindeki 4 kişinin de gazdan etkilendiği anlaşılmıştır. Sağlık, İtfaiye ve Emniyet ekipleri gerekli müdahale ve incelemeleri sürdürmektedir."

Bu açıklamanın ardından 4 kişinin daha gazdan etkilendiği ortaya çıktı. Böylece gazdan 8 kişi etkilendi.

Patlamanın OSTİM Sanayi Bölgesi'nde olduğu yönündeki bilgiler üzerine OSTİM Basın Müşavirliği...