28 / 04 / 2024

Ankara'da patlama çok sayıda yaralı var!

Ankara'da patlama çok sayıda yaralı var!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi...



Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi.



ANKARA VALİLİĞİ'NDAN AÇIKLAMA


Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

"27.10.2014 tarihinde saat 12.20’de İvedik Organize Sanayii 1390 Sokak No: 9/11 Ostim adresinde, Buzbuz isimli buz üreten iş yerinde, karbondioksit yüklü tankerden boşaltma yapıldığı sırada, gaz boşaltma hortumunun basınçtan dolayı patlaması sonucu 3’ü ağır toplam 5 kişinin yaralandığı ve yaralıların hastaneye sevk edildiği, çevre iş yerlerindeki 4 kişinin de gazdan etkilendiği anlaşılmıştır. Sağlık, İtfaiye ve Emniyet ekipleri gerekli müdahale ve incelemeleri sürdürmektedir."

Bu açıklamanın ardından 4 kişinin daha gazdan etkilendiği ortaya çıktı. Böylece gazdan 8 kişi etkilendi.

Patlamanın OSTİM Sanayi Bölgesi'nde olduğu yönündeki bilgiler üzerine OSTİM Basın Müşavirliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Özpetek Sanayi Sitesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlı bulunmaktadır. Olayın meydana geldiği Özpetek Sanayi Sitesi'nin Ostim Organize Sanayi Bölgesi ile bir bağlantısı bulunmamaktadır" denildi.


Milliyet 


Geri Dön