30 / 04 / 2024

Ankara İvedik OSB icradan satılık

Ankara İvedik OSB icradan satılık

Ankara 4. İcra Dairesi, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 3 bin 774 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Ankara'da OSB sayısında rekor hedef!

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ankara İvedik OSB'de 7.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 19. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İvedik OSB 19489 ada, 3 parseldeki arsayı 7 milyon 118 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Elmadağ Mobilyacılar OSB 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, "Temeli bu yıl atılacak Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB tamamlandığında, ilk etapta 100'den fazla fabrika barındırması ve 20 binin üzerinde yeni istihdam sağlanması planlanıyor." dedi.

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

Ankara İvedik OSB icradan satılık Haberi

Ankara İvedik OSB icradan satılık

T.C. ANKARA 4. İCRA DAİRESİ 2015/18474 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :  Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik Organize Sanayi Mahallesi, Melih Gökçek Bulvarı 19489 ada, 3 Parsel, 3.774,00 m2 yüzölçümlü arsa nitelikli taşınmaz bir borç nedeniyle açık artırma suretiyle satılacaktır.  Arsa Melih Gökçek Bulvarı üzerinde, Bulvar ile 1521. Cadde arasında, Enlem: 40,00054; Boylam: 32,76311 koordinatlarında yer almaktadır. İvedik 88 Oto Sanayi Sitesi 1.Bölgenin Melih Gökçek Bulvarından 1521.Caddeye dönüş girişine 2.Parsel konumundadır. Bulvar cepheli olan taşınmazın etrafında ticari amaçlı kullanılan çok katlı yapılar bulunmaktadır. Dikdörtgene yakın geometriye sahip parselin üzeri boş, etrafı çift ile çevrilidir. Arsa eğimsiz olup Yapılaşmaya müsaittir. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Taşınmaz Organize...