23 / 07 / 2024

Ankara Kadın Kolları Başkanı Tülay Selamoğlu

Ankara Kadın Kolları Başkanı Tülay Selamoğlu

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Üyesi, Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Birliği Ankara Şube Halkla İlişkiler Başkanlığı yapan Tülay Selamoğlu kimdir? İşte Tülay Selamoğlu 'nun biyografisi...

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

Ankara Altındağ'a kadın ve gençlik merkezi inşa ediliyor!

Çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi'ni hizmete sokan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırıyor.

Ankara Gülpınar'a Kadın ve Gençlik Merkezi geliyor!

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi 2 dev yatırım kazanıyor. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Onur Öngün, Ankara Bulvarı'nın kapatılmasını eleştirdi!

Yaptıkları yatırımlarla Ankara’nın gelişimine yön veren gayrimenkul uzmanları da yoğun trafiğe sahip Ankara bulvarının kapatılmasını eleştirdi. Onur Öngün: “Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. " dedi.

Ankara Bulvarı'nın kapatılması trafiği nasıl etkileyecek?

Günde 350 bin aracın geçtiği 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nın kapatılmasıyla Başkent trafiği sıkıntılı günler yaşayacak. 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nın tamamı AOÇ'den geçiyor.

Melih Gökçek Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararını eleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) imar planının iptali nedeniyle Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına ilişkin açıklama yaptı.

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceledi.

İzmit Körfez Köprüsü'nde 40 kadın mühendis çalışıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün en ağır parçası olan 2 bin 600 tonluk tabliye 11 saatlik bir törenle yerine yerleştirildi. 100 mühendisin çalıştığı projede yer alan kadın mühendisler de tabliye operasyonunun bir parçasıydı.

Ankara Kadın Kolları Başkanı Tülay Selamoğlu Haberi

Ankara Kadın Kolları Başkanı Tülay Selamoğlu

Tülay Selamoğlu kimdir?

1966 Kırıkkale'de doğdu.İlköğretim ve Lise tahsilini Kırıkkale'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Aynı üniversitenin Sanat Tarihi ve Restorasyon Kürsüsünde yüksek lisans programını tamamlamadan bıraktı.


Windows, AutoCAD, CorelDRAW bilgisayar programları, AB Projeleri Hazırlama, İşaret Dili, Kişisel Gelişim, Yazarlık eğitimleri aldı.


AK Parti Siyaset Akademisi programlarına katıldı.


Ortağı olduğu Mimarlık ve reklam firmasında yönetici olarak çalışmaktadır. Evli, 1 çocuk annesidir. İngilizce ve İşaret Dili bilmektedir.


AK Parti Ankara İl Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan yardımcılığı daha sonra Ankara İl Kadın Kolu Başkanlığı yaptı.


Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Üyesi, Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Birliği Ankara Şube Halkla İlişkiler Başkanlığı yaptı.


Türk Dünyası Mimarlar ve mühendisler birliği yönetim kurulu üyesi seçildi.


Dünya Çocukları Birliği yönetim Kurulu Üyeliği, Uluslararası Kadın ve Çocuk Platformu Kurucu Üyeliği...