02 / 05 / 2024

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceledi.



Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceleyerek, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Aksaray Belediye BAşkanı Haluk Şahin Yazgı, ilk olarak kısa süre önce temeli atılan Kadın Aktivite Merkezi inşaat sahasında inceleme yaptı. İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Yazgı, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü söyledi. Başkan Yazgı, belediye arsalarındaki Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve organize sanayi bölgesinde yapımı devam eden modern Kapalı Salı Pazarı inşaatında kullanılacak olan ve OSB’de üretilen edilen çelik çatı aksamı ve beton kolonların imalatını da yerinde inceledi.



Hürriyet


Geri Dön