16 / 05 / 2024

ankara kalecik çandır imar planı

ankara kalecik çandır imar planı

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Ankara Kalecik'te 33 adet arsa satılıyor!

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa mahallesinde yer alan 33 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ankara kalecik çandır imar planı Haberi

ankara kalecik çandır imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09 Haziran 2015 gün ve 1117 sayılı kararı ile onaylanan, Kalecik İlçesi, Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt+LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı. İmar planı 10 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...