07 / 05 / 2024

ankara kalecik imar planı

ankara kalecik imar planı

Ankara Kalecik ilçesi, Merkez mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Kalecik'te 33 adet arsa satılıyor!

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa mahallesinde yer alan 33 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

Başkentte 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye tarihi verdi! 

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa Mahallesi'nde yer alan 42 adet arsayı satılıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ve metrekareleri ne kadar? 

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Uzmanlardan Ankara depremi açıklamaları!

Dün akşam 22:53'te Ankara Kalecik ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Deprem uzmanları, Ankara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

ÖİB'den Ankara'daki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Çankaya'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Mansur Yavaş: Ankara'da imar rantı var!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "İhtiyaçlı insanlara yardım yapılması hem dinimiz gereğidir, hem belediyelerin görevidir. Yardımlar devam edecek." diye konuştu. 

Mansur Yavaş'tan Ankara'ya ucuz konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, projelerini açıkladı. Ankara’da imar rantının önüne geçeceklerini söyleyen Yavaş, ''Dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz konutlar yapacağız” dedi.

Ankara'da imar artış bedelleri belediyeye ödenecek!

Yoğunluk artışı içeren imar planlarına okul ve sosyal tesis yapma şartı koyan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu şartı değiştirdi. Buna göre, tesislerin toplam bedeli karşılığındaki tutar belediyeye ödenebilecek.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

ankara kalecik imar planı Haberi

ankara kalecik imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 26 Kasım 2016 gün ve 2355 sayılı kararı ile onaylanan, “Kalecik ilçesi, Merkez mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu” na ilan askı sürecinde yapılan itirazların kabul edilen kısmı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği ilanı, 14 Ocak 2017 tarihinde askıdan indirilecek. 


İmar planı için...