27 / 04 / 2024

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisinin ÇED toplantısı nerede

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisinin ÇED toplantısı nerede

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Aşağıobruk tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da yapılacak.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ankara Lalahan'da okul yapımı için arsa bağışı!

Ankara Lalahanlı hayırsever Orhan Bahadır, 2 bin 195 metrekarelik arsasını okul ya da sağlık ocağı yapımı için bağışladı.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Ankara 1. OSB'deki 1.4 milyar dolarlık yatırıma taş ocağı engeli!

Ankara Sanayi Odası 1. OSB’nin genişletilmesi için önerilen araziye bakanlık onay verdi. ASO , 1.4 milyar dolarlık yatırım kararı almasına rağmen arazide faaliyet gösteren “taş ocağı” projeyi kilitledi.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle’ye yaptığı sağlık yatırımlarıyla ilçeye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, kente 4 sağlık ocağı daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Çeşme’deki o taş ocağı projesine yeni vize!

Tarihi Yarımada’da yargı karşı Ali Tekin Kalker Ocağı yeniden proje hazırladı. Çeşme Germiyan’da yapılması planlanan proje için valilikten onay geldi.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

İzmir Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Nazım Aydın tarafından İzmir Kemalpaşa'ya Kalker Ocağı ve Enteğre Tesisi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Bolu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çaygökpınar Köyü civarında bulunan 2-A Grubu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisinin ÇED toplantısı nerede Haberi

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisinin ÇED toplantısı nerede

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN DUYURU


YD Yol Yapı İNŞ. TAAH. TUR. TEKS. TİC. LTD. ŞTİ tarafından; Ankara İli, Çubuk İlçesi, Aşağıobruk Köyü, Akkaya Tepe Mevkii'nde "8280 Ruhsat Numaralı Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı" projesinin işletilmesi planlanmaktadır.  Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.




Toplantı Yeri: Aşağıobruk Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği

Toplantı Yerinin Adresi : Aşağıobruk Mahallesi (Köyü) Çubuk/ Ankara

Toplantı Tarihi: 11.07.2016

Toplantı Saati:...