05 / 05 / 2024

ankara kamu lojmanları

ankara kamu lojmanları

CHP'li Tanrıkulu'nun soru önergesine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdiği yanıt, devletin kiraladığı binalara 9 yılda 1 milyar 137 milyon 337 bin TL, 2012 yılında ise 218 milyon 633 bin TL ödediğini ortaya koydu...

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Ankara'daki 92 kamu konutu satışa çıktı!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde yer alan 92 kamu konutunu satıyor.  

Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 25 milyon TL'lik dolandırıcılık!

Başkent Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 5 kişiden toplamda 25 milyon TL alan 4 şüpheli yakalandı.

Ankara'da 271 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 271 kamu konutunu satıyor...

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Lojman satışından 1.1 milyar TL gelir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamuda tasarruf amacıyla satışa çıkarılan kamu lojmanlarından 1.1 milyar TL gelir elde edildiğini dile getirdi. 

Ankara Milli Emlak'tan satılık 229 kamu konutu!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Etimesgut ve Keçiören'de yer alan 229 kamu konutunu satıyor. 

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

Milli Emlak ve bankalar arasında 'lojman kredisi' anlaşması!

Kamu lojmanlarının satışa çıkmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bankalar arka arkaya anlaşma yapmaya başladı. En uygun lojman kredisi hangi bankada?

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

ankara kamu lojmanları Haberi

ankara kamu lojmanları

2004'te kira gideri 41 milyon TL CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı, "Son on yılda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uyarınca satılan kamu lojmanı 108 adet olup satışlardan 24 milyon 912 bin TL gelir elde edilmiştir" dedi. Şimşek 2004'te 40 milyon 927 bin TL kira gideri olduğunu söyledi. 


235 bin 573 adet lojman bulunuyor BAKAN Şimşek, 2013 yılı bütçe gerekçesinde yer alan verilere göre genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin 205 bin 102, özel bütçeli diğer idarelerin 20 bin 346, yükseköğretim kurumlarının 9 bin 735, düzenleyici ve denetleyici kurumların 390 adet olmak üzere toplam 235 bin 573 adet lojman bulunduğunu ifade etti.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdiği yanıt,...