06 / 05 / 2024

Ankara Karacaören toki başvuru

Ankara Karacaören toki başvuru

TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 10 bin 85 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale 1. Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Karacaören toki başvuru Haberi

Ankara Karacaören toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Ankara Karacaören Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Karacaören başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatı 100 bin 852 TL olarak belirlenen projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.


TOKİ Ankara Karacaören'de yer alan konut 95,43 büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Satış işlemlerini ilgili bankanın Temerküz şube Ankara Merkez şubesinin gerçekleştireceği projede 630,33 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.


Başvuruları 30 Haziran 2015 tarihinde sona erecek olan Ankara Karacaören TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay, yüzde 15 peşinatta 108 ay, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için