26 / 05 / 2024

ankara karşıyaka pazar yeri

ankara karşıyaka pazar yeri

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir basın toplantısı ile Yenimahalle’nin çalışkan 6 yılını anlattı. Yaşar Karşıyaka’ya mega projesinin 26 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii'nin yıkımı mecliste!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığı'nda 1971 yılında ibadete açılan 2 No’lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.

Fatih Diniz: Karşıyaka Stadı için Danıştay kararı bekleniyor!

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

ankara karşıyaka pazar yeri Haberi

ankara karşıyaka pazar yeri

Altyapıdan üstyapıya, sosyal projelerden devasa yatırımlara kadar her alanda hayata geçen projeleri özetleyen Yaşar, Umut Evi, Karşıyaka Pazarı ve Evrensel Değerler Çocuk Müzesi projelerini tanıttı.


Yenimahalle Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde yer alan İn Love Balo Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Yaşar, harcanan her kuruşta halka dokunan hizmetlere imza attıklarını söyledi.


146 milyon TL borçla devraldığı Yenimahalle Belediyesi’ni bugün Ankara’nın en çok konuşulan ilçelerinden biri haline getirdiğini ifade eden Yaşar, “Bu dönem omuzlarımdaki yük, sorumluluğum daha da ağır. Bunun bilinciyle halkımın teveccühüne layık hizmetleri hayata geçireceğim. Yenimahalle’nin kadınları, gençleri, yaşlıları, engellileri için çok önemli projeleri hizmete sunacağım” dedi.


Engellilerin Umut’u var


Yeni projelerini tanıtmaya Umut Evi projesiyle başlayan Yaşar, bu projenin engellilerin hayata umutla bakmasını sağlayacağını söyledi. Bu merkezin, engellilerin yaşama katılmaları,...