08 / 05 / 2024

Ankara Kazan Adalet Sarayı ulaşım

Ankara Kazan Adalet Sarayı ulaşım

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara’nın Kazan İlçesi’nde yapımı tamamlanan adalet sarayını geniş bir katılım eşliğinde hizmete açtı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Konut mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağduru Ankara’ya gidiyor. Mağdurlar kurulan komisyona destek vermek için Tüm Parti Genel başkanları, Adalet Komisyonu ve Alt Komisyon üyeleri ile görüşecek.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Merkez Ankara nerede?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje Millet Bahçesine komşu konumda yer alıyor.

Ankara Kazan Adalet Sarayı ulaşım Haberi

Ankara Kazan Adalet Sarayı ulaşım

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara’nın Kazan İlçesi’nde yapımı tamamlanan adalet sarayını geniş bir katılım eşliğinde hizmete açtı.

Adalet Sarayı açılışında yapılan konuşmaların ardından kürsüye gelen Bakan İpek, konuşmasında Kazan’ın gelişmişliğine vurgu yaparak hizmete sunulan Kazan Adalet Sarayı’nın, ilçenin uzun bir dönem ihtiyacını karşılayacağını ifade etti. İpek, ayrıca Yargı Reformu Stratejisi’ne de değinerek yargının önümüzdeki dönem yol haritasının belirlendiğine dikkati çekti. Bakan İpek, "Bu reform belgesi doğrultusunda halkımızın hak aramasını kolaylaştırıyoruz. Önemli yenilikler getiriyoruz. Mağdurlarımızın yanında olmaya, onlara yeni bir hayatın kapısını aralamaya niyetliyiz. Bu yönde bir kanun çalışmamız bulunmaktadır. İstinaf Mahkemeleri ile daha hızlı ve etkin yargılamayı hayata geçireceğiz. İstinaf Mahkemeleri ile Yargıtay’da sayısı milyonları bulan dosyanın önüne geçmiş olacağız. Alternatif çözüm yollarını güçlendiriyoruz, etkinleştiriyoruz. Artık her işi mahkemeye, her...