02 / 05 / 2024

Ankara Kazanda futbol sahası açılış töreni yapıldı

Ankara Kazanda futbol sahası açılış töreni yapıldı

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü!

Yeniden inşa edilecek Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü yaşanıyor. Özel yerlerde faaliyetlerini sürdüren amatör futbol kulüpleri, yıkımı istemiyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 35-40 bin kişilik bir stat yapılacak!

Murat Cavcav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. Futbol Zirvesi'nde Ankara'da inşa edilmesi planlanan statla ilgili açıklamasını önemli bulduğunu söyledi.

Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, Ankara'ya 40 bin seyirci kapasiteli stat yapılacağı müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Ankara'ya 20 bin kişilik stat geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut ilçesinin Eryaman mahallesine UEFA standartlarına uygun 20 bin kişi kapasiteli yeni bir futbol stadı yapılacağını duyurdu. Stadyum inşaatının temeli 5 Mayıs Perşembe günü Etimesgut'ta düzenlenecek törenle atılacak.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Batı Star Tower Ankara'da yükseliyor!

Batı Star Tower projesi Ankara'da yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Batı Star Tower 'da basketbol sahası, yüzme havuzu, güvenlik, futbol sahası, dinlenme alanları, çocuk oyun bahçesi bulunuyor.

Beşiktaş Kulübü, Ankara'nın Öveçler semtinde futbol okulu açtı!

Beşiktaş Kulübü, Ankara'nın Öveçler semtinde futbol okulu açtı. Beşiktaş Öveçler Futbol Okulu' nun açılışına yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, Futbol Okulları İdari Sorumlusu Gökhan Ataş, antrenörler ve de öğrenciler katıldı...

“İnşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası” başladı!

Ankara’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına düzenlenen “İnşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası” başladı.

Ankara Kazanda futbol sahası açılış töreni yapıldı Haberi

Ankara Kazanda futbol sahası açılış töreni yapıldı

Yeni stadın açılışında Kazan Belediyesi U13 Futbol Takımı'nın kendi aralarında yapacağı müsabakası için hakem düdüğünün ardından meşin yuvarlağa ilk vuruşu Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk birlikte yaptı. İki bölümden oluşan spor kompleksinin birinci kısmı olan 2 bin kişilik tribünü ve donatıları olan sentetik futbol sahası ve koşu parkurunun toplam maliyeti 1 milyon TL'yi buldu. Spor kompleksi ikinci kısmında ise yapımı devam eden tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor. Kompleks tamamlandığında toplam 45 bin metrekare alana kurulmuş olacak. Toplam maliyeti 2 milyon lirayı bulan spor kompleksi için ilk kazma futbol sahası için 2 ay önce vurulmuştu. İki ayın sonunda Kazan ilçesi, biri çim saha diğeri sentetik saha olmak üzere iki futbol sahasına kavuşmuş oldu. Yüzme...