13 / 05 / 2024

ankara kent günmedi

ankara kent günmedi

Ankara Başkent'in haberine göre; Ankara, ciddi bir kent gündemi yaşıyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi temsilcilikleriyle bölge toplantısı gerçekleştirdi. Ankara'da yapılan toplantıda mesleki sorunlar masaya yatırıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

Ankara'da gıda enflasyonu yüzde 1.71 arttı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Ankara'da gıda enflasyonunun ocak ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1.71 arttığını açıkladı.

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020!

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 81 adet konuta yer veriliyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

ankara kent günmedi Haberi

ankara kent günmedi

 Mimarlar Odası Ankara Şubesi temsilcilikleriyle bölge toplantısı gerçekleştirdi. Ankara'da yapılan toplantıda mesleki sorunlar masaya yatırıldı. Tüm temsilciliklerin katılımıyla yapılan toplantıda ilk olarak ülke gündemini sarsan son dönemde yaşanan gelişmeler tartışılırken, meslek alanlarındaki sorunlar ve odaların mali durumları değerlendirildi. 


Toplantıda ilk sözü Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan aldı. Hakkan, "Son yaşadığımız süreçteki imar rantı çok ciddi önemdedir. Ankara, ODTÜ yolundan, kentsel dönüşüm süreçlerine, Saraçoğlu mahallesi ve AOÇ'ye kadar ciddi bir kent gündemini yaşıyor" dedi. 


Mimarlar Odası Ankara Şube Genel Sekreteri Tezcan Karakuş Candan ise, yaşanan sürecin mimarların dayanışmasını ve örgütlenmesini gerektirdiğini belirterek, şunları söyledi: "Meslek alanlarımıza dair yürütülen politikaların finansman yaratma politikası olarak geliştiğini söylemiştik. Son yapılan operasyonlar, imar çetelerini, emsal artırımları yapacak büyük bir organizasyonun olduğunu gösterdi. Bu çok...