07 / 05 / 2024

Ankara kongre toplantısı

Ankara kongre toplantısı

ATO Başkent'i kongre turizmi merkezi haline getirmek için yol haritası belirlemek ve yapılacak çalışmalara tüm tarafları dahil etmek amacıyla düzenlediği "Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısından önemli kararlar çıktı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Atakule GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2019-31 Aralık 2019 tarihli mali dönem için olağan genel kurul toplantısının 31 Mart 2020 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi'nde Ankara'da saat 14:00'te yapılmasına karar verildi..

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankapark projesine ilişkin basın toplantısı için tarihi belirledi. Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta.

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası basın toplantısı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki polemiğe ilişkin basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Mersin Büyükşehir Meclisi Temmuz toplantısında imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Meclis Toplantısında 40 komisyon raporu ve 14 tane idari teklif görüşüldü.

Ankara kongre toplantısı Haberi

Ankara kongre toplantısı

21 - 22 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Sheraton Oteli'nde düzenlenen toplantının sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, il Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet Tiyatroları Müdürlüğü, Türk Hava Yolları, Esenboğa Havalimanı, TÜRSAB, Ankara Sanayi Odası, üniversiteler, oteller, hastaneler, fuar firmaları, turizm firmaları, seyahat acenteleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 



Tanıtım üst kurulu kurulacak Çalışma Komisyon Başkanları Kurulu'nun kamuoyu ile paylaştığı 7 maddelik sonuç bildirgesine göre, toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle "Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kararlaştırıldı. 



Toplantıda, bütçe eksikliği, kongre turizminin tedarikçilere ve ilgili paydaşlara tanıtımının eksikliği, sosyal medya ve...