06 / 05 / 2024

ankara konut kule

ankara konut kule

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde residence ve alışveriş merkezi inşaatına başladı

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Ne Londra ne Paris ne de Berlin! Ankara konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Dünyada konut fiyatlarının değişimlerini masaya yatıran çalışmaya göre 2023 yılının 3. çeyreğinde en hızlı artış yüzde 20 ile başkent Ankara'da görüldü. Ankara'da yıllık bazda fiyatlar yüzde 102 artış gösterdi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara İş Kule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi'nde yer alan Ankara İş Kule değerleme raporunu yayınladı...

ankara konut kule Haberi

ankara konut kule


Ankara’nın en yüksek rakımlı bölgelerinden birinde yapılacak 48 katlı kulenin penthouse dairelerinde oturanlar, Başkenti en üst noktadan izleme şansına sahip olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun yapılacak residence ve alışveriş merkezinde oturacaklar, 360 derecelik sanal tur atar gibi bir yanda Eymir ve çevresindeki orman manzarasını, bir yanda Elmadağ'ı, diğer yanda ise Atakule’yi bile tepeden seyredecek.


Konut kulesi ve alışveriş merkezinin mimari tasarımını, aralarında Kanyon ve Sapphire’in de bulunduğu  birçok ödüllü projenin sahibi Tabanlıoğlu Mimarlık yaptı. Ankara’nın en önemli prestij projelerine imza atan Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, Başkentlilerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir projenin daha inşaatına başladı.


 İTO yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde 184 metre yüksekliğinde 48 katlı konut kulesi ile yaklaşık 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 5...