18 / 05 / 2024

ankara konut satışa

ankara konut satışa

Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, "Ankara, TÜİK rakamlarında ikinci gibi görünüyor ama nüfusa oranlayınca İstanbul'dan daha fazla konut satıyoruz" dedi.

İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Megakentte ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın! Pendik'te KDV'den muaf konut satılıyor! 

İstanbul Pendik'te konut satışı için tarih verildi. Pendik Belediyesi tarafından Yayalar Mahallesi'nde yer alan konut satışa sunuluyor. Peki satışı yapılacak konutun fiyatı ne kadar? 

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ 42 şehirde 182 adet konut satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ tarafından, 42 şehirde 182 adet konut satışa sunuluyor. Peki konutların fiyatları ne kadar? Hangi illerdeki konutlar satılıyor? İşte ayrıntılar...

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

ankara konut satışa Haberi

ankara konut satışa


Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, "Ankara, TÜİK rakamlarında ikinci gibi görünüyor ama nüfusa oranlayınca İstanbul'dan daha fazla konut satıyoruz" dedi. 


Türkiye istatistik Kurumu'nun (TUK) açıkla dığı istatistiklere göre Türkiye'de konut satışları. 2016 eylül ayında bir önceki yılın aynı ayma gore yüzde 17.8 oranında artarak, 108 bin 918 oldu. Konut satışlarında Ankara, 11 bin 564 konut satışı ile 17 bin 40 konut satışının yapıldığı istanbul'dan sonra ikinci il oldu. Ankara'da konut satışlarında, bir önceki yılın eylül ayma göre yaşanan yüzde 10.6 oranındaki artışı değerlendiren Ankara Tüm Emlakçüar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, şunları söyledi: 


ANKARA, İSTANBUL'UN ÖNÜNDE

"TÜİK rakamlarında ikinci gibi görünüyor ama aslında Ankara gayrimenkul satışlarında İstanbul'un önünde gidiyor. Nüfusa oranlayınca İstanbul'dan daha fazla konut saüyoruz....