27 / 07 / 2024

ankara konut tipi tercihi

ankara konut tipi tercihi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2014 gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarına göre, Ankara en yüksek gelir grubuna sahip il oldu.

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Ne Londra ne Paris ne de Berlin! Ankara konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Dünyada konut fiyatlarının değişimlerini masaya yatıran çalışmaya göre 2023 yılının 3. çeyreğinde en hızlı artış yüzde 20 ile başkent Ankara'da görüldü. Ankara'da yıllık bazda fiyatlar yüzde 102 artış gösterdi.

Asgari ücret alan bir kişi 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? 

Konut kira bedellerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Konut tipi, konumu, yeni veya eski olması fark etmeksizin kira bedelleri cep yakıyor. Peki asgari ücretli bekar biri 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? Bakın ekonomi profesörü konuyu nasıl açıkladı? İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

75 metrekare prefabrik evde kampanya! İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları şu sıralarda gündemde yer alıyor. Bu konut tipi ile ilgilenen kişiler fiyat araştırmasına devam ediyor. İşte prefabrik evler için yapılan kampanyalar!

Prefabrik ev yaptırmak kaç TL? 90 metrekare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyat aralığı, bu konut tipi ile ilgilenen kişilerin ilk araştırmaya başladığı konudur. İşte prefabrik ev hayali olanların araştırdığı o soruların yanıtları!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak Salı fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde en popüler konutlar arasında yer almaya başladı. Özellikle pandemi sonrası bu konut tipi ön plana çıkmıştır. Bu noktada da vatandaşlar prefabrik evlerin metrekare fiyatını bilhassa araştırıyor. İşte detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

ankara konut tipi tercihi Haberi

ankara konut tipi tercihi

BAŞKENT 20 bin 446 lirayla ilk sırada yer alırken, İstanbul 19 bin 62 lirayla ikinci, izmir ise 16 bin 935 lirayla üçüncü oldu. Ankaralı, konut tercihinde de yaşam standartlarını yükselten mekanlara yönelmeye başladı. MFZ Grup'tan Muhanver Gözüm, konforu yükselten en önemli etkenlerden birinin konut tercihi olduğunu anımsattı. Ankaralılar'ın konut alışkanlığında konforun yıllardan beri olmazsa olmaz olduğunu belirten Gözüm, "Ankaralı için ev, 'barınma' değil 'yaşam' alanı olmalıdır. Geniş konutlar Ankaralı için her zaman tercih sebebi olmuştur. 30-40 yıl öncekiyle bugünkü konfor anlayışı aslında özünde aynı. Ankaralı konut alıcısı halen büyük konutları tercih ediyor. Buna, gelirdeki artışla birlikte yaşamlara kolaylık sağlayan, güvenliği ön planda tutan, komşuluk ilişkisini sürdürebileceği lüks unsurlar da eklendi" dedi. Özellikle çocuklu Ankaralfnın site içinde, güvenlikli konut tercih...