09 / 05 / 2024

Ankara Köprüsü kapatıldı mı

Ankara Köprüsü kapatıldı mı

Zonguldak'ta tarihi Ankara Köprüsü'nün restorasyon nedeniyle kapatılmasına karşı çıkan dolmuş şoförleri, karayolunda eylem yaptı.74 yıllık köprü, 1,5 yıl önce kamyonun, üst direklere çarparak hasar vermesi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde 294 metreye ulaşıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Adım adım muhteşem projemiz tamamlanıyor" dedi ve köprü ayaklarında 294 metre yüksekliğe ulaşıldığını belirtti...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde 250 metreye ulaşıldı!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğine sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hızla devam ediyor. Lapseki ve Gelibolu yakasında deniz içerisinde bulunan köprü kulelerde, 26’ncı blokların da konulmasının ardından 250 metre yüksekliğe ulaşıldı.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Ankara Köprüsü kapatıldı mı Haberi

Ankara Köprüsü kapatıldı mı

Tarihi Ankara Köprüsü'nün restorasyon nedeniyle kapatılmasına karşı çıkan dolmuş şoförleri, karayolunda araçların geçişini engelleyerek durumu protesto etti.


Kent merkezinde bulunan 74 yıllık köprü, 1,5 yıl önce kamyonun, üst direklere çarparak hasar vermesi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.


Bunun üzerine Karabük Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunca düzenlenen ihaleyi kazanan firma, restorasyon ve onarım çalışmalarına başladı.


Karaelmas, Birlik ve Çaydamar mahallelerine ulaşımı sağlayan köprünün açılmaması nedeniyle 50 şoför, Zonguldak-Ankara karayolunu kısa süreli trafiğe kapattı. 



Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolların darlığı nedeniyle kentte trafik sıkıntısının had safhada olduğunu öne sürdü.


Sıkıntıları yetkililere aktardıklarını belirten Bahar, şunları dile getirdi:


"Şoför esnafımız köprüden geçemediği için sıkıntı yaşıyor. Dolmuş şoförleri, araçlarını yol kenarına park ettiği için ceza yiyor. Konuyu kime anlattıysak kendilerini ilgilendirmediğini söylüyorlar. ‘Bu şehrin sahibi kim'...